Jelly Beans




Jag är kär - inte i vanliga tråkiga jelly beans utan The REAL deal Jelly Beans, från märket Jelly Beans. Det finns så många smaker, 50 vad jag vet om faktiskt. Och jag köpte min andra påse jelly beans idag. Idag köpte jag nästan bara nya smaker här kommer de i alfabetisk ordning - Bubble gum, Butter popcorn, Candy floss (tror jag köpte den), Caramel Corn, Cinnamon (STARK), Mango,  Strawberry Daiquiri, Top Banana och Very Cherry + Granatäpple som är min favorit. Alla är jätte goda och strax ska jag sova.
Imrogon blir det middag med söta Petra och lite förfest innan vi ska sjunga karaoke hela natten. Fan va jag älskar torsdagar.

/Leona

Natten till Torsdag 100930

Petra - Ich LIEBE dich.
Jag har knappt kännt dig två veckor men du är en underbar och pryd kvinna som jobbar på bank.

Som ni kan gissa så har jag spenderat kvällen med Petra! Det blev thaimat och sedan starbucks där vi satt och pratade om allt och inget tills de stängde. Så vi tog en buss till Sachsenhausen för att jag ville se om Matt jobbade. Ja jag vet, jag är lite småförälskad i killen. Men imorgon Petra, då är det allt eller inget.
Väl på O'd (Matt jobbade inte) så hedde jag sönder ett glas, det var min första apfelwein och jag hade tagit två klunkar. SÅ PINSAMT för jag va ju nykter. Har aldrig hänt förut, men jag är ju rätt klumpig. Men en kille som va på sin svensexa köpte en ny åt mig, snäll som han var. Han hade typ älvvingar på ryggen, och gubbkeps, väldigt dålig kombination. Men det var snällt av honom och hans vän började prata med mig och Petra, han var medelålders men det känndes att han tyckte att han var cool som pratade med så unga och vackra skönheter. Lite pinsamt men aja. Sen träffade vi en tjej från Texas som hade flyttat hit IDAG och hennes polske pojkvän och hans bror. Väldigt trevligt sällskap med hennes pojkvän - ja alltså det lät som en jävligt full rysk kille som försökte prata engelska. Så det blev en del tyska blandas engelska. Och vi kom att prata om isländska. Aja sak samma. Vi ska träffa texastjejen imorgon. Väldigt trevlig filur med ingen texas dialekt, det var mer som frun till the Chief i Greys anatomy. Ja det låter långsökt men det är det inte.

Så nu sitter jag och väntar på att Chirs ska vakna och pratar med käraste Sonson, Ja jag vet att det är riki men du kommer verkligen att ALLTID vara Sonson för mig. Varesig du vill det eller inte. han kanske kommer och hälsar på :) Det är ju så billgt om man åker med ryanair även fast det suger GETPUNG. Nej nu ska vi inte vara sånna. Jag borde verkligen sova snart men jag kan inte, jag är på locnville humör, FAN VA JAG ÄLSKAR DET BANDET. Tvillingbröder snygga som få och jag bara drägglar. Nej nu ska jag ge mig. Simon har fått mig på cphumör :)

/Leona

Natten till onsdag 290910 - en sömnlös natt med funderingar om livet

(OAVSLUTAT INLÄGG)
Ända sedan jullovet i 8an så har jag haft dåligt samvete och sömnlösa nätter för att bestämma min väg att gå här i livet, det finns så otroligt många dörrar så jag får ont i magen bara jag tänker på det. Hur många samtal har jag inte haft med min SYO i högstadiet och i gymnasiet för att hitta det rätta för mig? Det är nästan pinsamt. Men jag lyckades ju ändå ta mig igenom gymnasiet, kanske inte med den bästa utbildningen för mig men med hyggliga betyg och en underbar klass - MP07 I love you guys.

Så vad ska jag göra nu då? Jag bestämde mig ju att jag skulle åka till Frankfurt för att komma på vad jag vill. Och jag var ganska säker på att jag skulle åka hem och plugga efter dethär året. Men alla människor jag träffar här i Frankfurt (frankfurts flygplats är den största i europa, så det flyger in väldigt mycket människor) att jag inte har sett världen än, jag har bara sprungit runt i Europa och tyckt att jag varit häftig. Jag vill ha mer! Så jag började fundera, hum - vad ska jag göra? Jag vet om jag börjar plugga nu efter mitt år i frankfurt så kommer jag garanterat inte ha mycket tid att resa efter det. Så det stod mellan tre alternativ - Ett till år som aupair, plugga utomlands eller jobba utomlands. Aupair var mest tilltalande eftersom jag tycker om att vara en aupair, det är roligt och inte allt för krävande dagar. Jag tycker om barnen och jag skaffar mig väldigt mycket erfarenhet för mitt framtida liv som mamma och bara som mycket mer ansvarsfull och mogen. Så nu har jag börjat fundera på att dra till Australien, varför? För att det är awesome! en ö som är 100000 gånger bättre än usa och som är full av grodor. Jag har funderat på att studera där, men vi får se, kanske det är bäst att att åka dit som aupair och kolla läget först. Vi får se. Och mamma hata mig inte! Det är bara andra sidan jordklotet.

/Leona

Myskväll

Idag så har jag jobbat, mycket trevligt leka med lego får inte alla göra på jobbet. Sen så blev det en dusch och prata lite med Chris innan han skulle sova och jag skulle bege mig till Merianplatz för att träffa söta Petra på ett café. Vi pratade om allt och ingenting i ett par timmar innan vi begav oss hem till henne och såg på South Park på tyska. YaY TIMMY! Vi snackade om helgen vilket känns som JÄVLIGT långt bort på måndagar men det går faktiskt fruktansvärt fort. Det vankas bio på fredag :D. Sen när jag hade vairt på REWE i myzeil vid 23.30 så gick jag till Hauptwache i regnet. BRR, sen när jag gick ner till S-bahn perrongen så såg jag flera möss. Jag har sett en mus där förut men nu såg jag tre! Sen när jag satt mig ner mellan en asiatisk tjej och en kille så kom det flera. jag kunde räkna till 8 på samma gång. När de kom för nära så började den asiatiska tjejen pipa värre än mössen (hon satt på kanten också) det kom ut fler möss också och de sprang hit och dit. Det var lite extremt. Sedan började jag prata med killen om mössen och sen visade det sig att han var en student från Ungern, han fick mitt namn så han kunde adda mig på facebook. Han var trevlig och onykter haha. Men när jag skulle skaka hans hand så försökte han kyssa den haha aww. Söt nörd om man kan säga så.

Väl hemma på min station så regnade det förfärligt och jag bestämde mig för att ta bussen hem. Snygg kille skulle med OJA! Han frågade när bussen skulle komma och jag sa 13 över. Sen när jag skulle gå av så sa han
- Du är inte härifrån va?
- Nej jag är från Sverige.
- Och du jobbar här? Som en aupair?
- Hehe ja det gör jag
- Det är ett underbart ställe att vara aupair på *tandkrämsleende*
- Hehe jo det är det
- Sköt om dig, hej då!
- Hej då.

Mums. Nej nu ska jag se lite på bleach och äta mina tjocka salta pinnar. MUMMA.

/Leona

Speciell morgon

Va så trött att jag somnar sittandes väntande på min S-bahn i morse, missar den, blir väckt av två killar brevid mig som frågar om jag har eld, det luktar sött, jag springer till första S-bahn jag ser för att komma där ifrån. Det visade sig att det var tåget till Offenbach - hoppar av på Konstablewache, går till rätt perrong och somnar sittandes där också, jag var så jäääääävla trött. Vaknar och tar mitt tåg till Darmstat för att komma hem. Istället för att hoppa av halvvägs så somnar jag så djupt på tåget att jag vaknar i Darmstat... ja jag ville ju åka på utflykt till Darmstat men inte yrvaken på morgonen. Jag får vänta 10 minuter innan tåget tillbaka ska åka och denhär gången så kom jag av på rätt station. Jag går hem som en zombie för jag är så trött. Äter jellybeans för sockrets skull. Kommer hem, skär ett par mackor, brer dem och sen går ner på mitt rum. När jag låg i sängen var klockan 09.20. Fan va jag sov.

Jag börjar få en finne på örat, världens mest obekväma ställe, det gör ont.

Jag är trött

/Leona

B-DOUBLE O-T-Y

Okej gårdagen var väldigt trevlig och jag träffade James och Oliver Phelps trillingbroder! James och Oliver Phelps spelar Fred och George Weasley i Harry Potter filmerna. Dock va Chris som jag träffade från Australien och inte rödhårig (tror inte james och oliver är det heller) men det var läskigt, jag trodde verkligen att det var en av dem som stod framför mig. Aja konstiga saker händer ibland, men det var galet detdär. Samma längd - frisyr och face. huuuuh. Jag bestämde mig för att ta första Sbahn hem men jag blev stentrött vid tre. Och sugen på kött - jag är inte personen som blir hungrig när jag varit ute och druckit, iallafall inte som jag blev imorse. Men jag fick inget kött så Harry skjutsade hem mig vid 04.00 och jag kom hem 04.30. Skönt att få sova vill jag lova.

Idag har jag inte mått bra, har kännt att jag varit bakis men det var lindrigt. Men jag hade hemlängtan, jag saknade mamma och ville inte alls vara kvar i dethär billiga dumma dumma landet. Varför vet jag inte men efter 48 dagar så kom min första riktiga hemlängtan. Det är bra nu, eller bättre men min tillfälliga depression idag fick mig att verkligen inte bli sugen på att gå ut ikväll. Alla ska ju på Johnossi och jag får stanna hemma. RIKTIGT HEMSKT. Men så jag funderar på att tjocka med cola och typ salta kringlor ikväll. Jummeee och spela Sims 3 när Annika somnat. Yay! aja fan nu kom jag på att jag glömde byta i Annikas säng idag. Ska gå upp och kolla om de vill att jag ska göra det eller inte. Antagligen, det är verkligen ett träningspass att byta sängkläder i hennes säng.

Apropå om ni undrar om rubriken på detta inlägg så är det ur The Midnight Beasts nya låt Booty Call! LOVE IT. Killar ni lyckas jämt, JÄMT. Jävligt härligt att  ha följt dem hela vägen från deras första singel. Och nu har ni fått ut en EP grattis!

/Leona

Arthur Guinness day.

Japp idag har Guinness producerats i 251 år! Grattis grattis, jag dricker inte öl, och definitift inte Guinness men jag har lovat att dricka en liten ikväll. Så ikväll så firar vi Arthur för hans genialism och dricker öl på en irländsk pub! YEAAHAAA eller något. Jag synkroniserar min iPod och ska duscha sen beger jag mig till Petra med en flaska vin som vi ska konsumera innan vi går ut. Jag gillar den tjejen!

/Leona

100 ord?

Hur ska jag börja? Be om ursäkt?
Ja, jag ber verkligen om ursäkt för denhär helgen har varit fullspäckad. Har knappt varit hemma om man bortser från att jag jobbade i fredags. Det blev en tre dagars helg torsdag - lördag. Jag tänker inte förklara allt i detalj, men jag kan berätta att jag inte har kommit hem före 05 någon morgon. Inte ens när jag sov hos Petra inatt. (då kom jag hem 07.00). Ni som bor hemma i Sverige tror säkert att jag har blivit en A-lagare men så är inte fallet. Det är bara galet mycket fest och jag ligger inte och spyr för att jag har druckit för mycket.
Men gårdagen var en vinst och förlust för mig, eller två vinster om jag kan säga så, och ett fett nederlag. Det var aupair träff på dagen så vi träffades på willy brandt platz och gick sedan och fikade. Johanna! vilken är en av de allra första jag träffade här kom och hälsade på också. Så jag, Yvonne, Angelica, Johanna och Petra gick och käkade inna på myZeil. Jag och Petra var taggade så vi ville dra till Sachsenhausen (Petra hade aldrig varit ute i frankfurt) Men det slutade med att vi alla skulle ut. Dock skulle jag hem först och duscha, jag tog mig från stationen, hem, duschade, sminkade mig och allt som hör till och var tillbaka på 69 minuter. REKORD?! Så jag tänkte köra 100 ord om vad som hände efter att jag kom in igen (ett ord kan vara en kortare mening också, iallafall i min värld :D)

Stolt, Johanna, Angelica, apfelwein, pengaskuld, Matt, snygg, sugen, Juridik, München, twei wochen, Petra, åka fel i Frankfurt, Caramelvodka, gratis, snäll bartender, Eric, fru, ålder, vägra att tala om, glad, GALET bra musik, Mr. Brightside, hejdå, dansa med Petra, ragga, svenska utbytesstudenter, kille från Vaasa, Dansk kille, fattar INGENTING, Simon kommer, sent, annan bar (Anglo), svenska tjejer, Maaaaatt, kyssas, Britter, Jägermeister, skratt, toa, män som kissar utomhus, Club Keller, Apfelwein igen, mysigt, lägenhet, nyckel, penna, papper, karta, skratt, vatten, vänta, kladdigt dansgolv, skor som hellre vill vara kvar på marken, dansa, busa, servitriser, rumpa, utnyttja svaga punkter, billigt, skrattretande, gråt, fula, sur, dansa sönder, 06.00, sliten, 7 timmar, hänga med dörrvakten, glömma namn, vilja gå hem, ont i benet, inte bry sig, känna sig fräsch, lokalbahnhof, S-bahn, Hauptwache, fel station, U-bahn, Konstablerwache, U4, hemma, kissnödig, sova, morgon, Pussypolice, kvantitet före kvalitet, blåmärke, bitmärke, gå in till stan, skönt väder, kyrka, turister, gå fel, myzeil, inte bakis?, vänta, ta ut pengar, mentalt sjuk man som skriker, en som letar fimpar och Cola.

Det blev iallafall nästan 100 ord, jag räknade inte så noga. Men det är vad som beskriver mina timmar mellan 22.30 och 15.52

Helgen har varit jävligt rolig och jag har träffat massa folk. Det är verkligen det bästa med att bo här, jag träffar så mycket nya människor. Nu blir det gossip girl och sova!

/Leona

Röstning!



Jajamänsan! Nu drar jag och röstar för att släpa min sten till högen. Måtte det bli rätt block som vinner dock.
Det är inte alla som får utlandsrösta :D Och min första gång också :D (Kyrkovalet räknas inte :P) Nej fan nu går mitt tåg om 30 min. Jag må kila!

/Leona

Måndag

Ja nu sitter man här på måndags kväll, känner av att jag åt yoghurt idag oja.
Det är nästan jobbigt vad dagarna går fort, jag hinner knappt med mig själv, det är min sjätte vecka här och det känns fortfarande som jag varit här två veckor. Idag har jag ändå hunnit med att laga köttbullar i tomatsås och spagetti, tvättat tre maskiner tvätt, hämtat Annika och vaknat med mansben utanför mitt fönster (Jag sover i trosor) så jag kom ju iallafall upp tidigt. de var här vid halv tio så det var bara att kasta sig ur sängen. Det var inte världens trevligaste uppvaknande. Lite tur ska man ju ha, jag hade iallafall stängt fönstret igår kväll.

Så nu sitter jag här i min ensamhet och ids inte åka in till stan, jag var ju nämligen ute och dansade i fredags och jag fick en benhinneinflamation efter det. (Hade fått kramp i benet natten till fredag så jag var redan öm i det). Tog en promenad till stationen fram och tillbaka igår kväll och jag tror det hjälpte lite faktiskt. Det känns lite bättre idag i allafall så jag ska göra desamma ikväll. Och nu när jag tagit en paus från mitt skrivande och ätit middag är det snart dags att gå ut.

Mer on fredagen nu, vi möttes upp på Helium och drack lite drinkar, Angie Yvvis och Izabella hade redan ätit middag där så jag och Hanna slöt upp senare. Det blev en Apfelwein (Jag dricker väldigt mycket apfelwein nu på senaste) och en strawberry daiquiri. Sedan drog vi på Walder vilket är en club inte alls långt ifrån Hauptwache och ännu närmare Helium. Det var inte så mycket folk där och vi betalade faktiskt 10 euro i inträde (gladan/kramm flashbacks) Det var ganska litet och väldigt skummt folk men de fylldes snabbt på och det blev trångt på det lilla dansgolvet. Vi alla dansade sjukt mycket och hade fett kul men sen blev vi trötta och diskuterade våra alternativ. Klockan var nog runt 02.10 när vi bestämde oss för att lämna kvava Walder och dra oss hemmåt. Hanna, Izabella och Yvvis gick mot Hauptwache medans jag och Angie drog oss till Konstablerwache. Konstigt nog så hittade vi inte min nattbuss och efter en 20 min på dendär fucking hållplatsen med 98% killar bestämde vi oss för att dra till Sachsen och fördriva nattens småtimmar. När vi klivit av bussen och gått ca 10m så hittar jag en 20€ sedel på gatan och bara kastar mig över den haha. Jag och Angie blir som barn på julafton och bestämmer oss för att dricka upp den! Det var även 2 för 1 cocktails på O'dwyers så vi fick 2 Cosmopolitans 2 Sand Dance, En stor apfelwein och en Heineken för ca 23€. Billigt? YES.

När de stängde vid fyra tog vi en taxi tillbaka till Konstablerwache och åt hamburgare på shooters, de gör sina burgare själva <3


Yvvis och Angie på Helium


Hanna, Jag, Izabella på Helium


Danssugen Angie?


Walder


Harry på Shooters


Angie på Shooters (Kl. 05.36)


Nej nu ska jag ut på min promenad!

/Leona


Inte bakis

Det är så jävla skönt att vakna vid tolv, och säga till sig själv att nä jag borde sova ett par timmar till för du har inte sovit länge. Så jag sover till 3! Haha och då har jag precis sovit mina 8 timmar och är hur pigg som hellst. Inte alls bakis - inte alls! Men om jag tänker efter så drack jag bara 3 drinkar och 2 apfelwein igår, och jag var ute mellan 22-06 (22-04 för de två sista timmarna spenderade vi på en resturang och åt asgoda burgare!) så det är väl inte så konstigt att jag inte är bakis när jag aldrig blev full. Dock är det inte som man dricker i Sverige här, du dricker inte tills du spyr - dock händer det alltid då och då men det är av olyckshändelser och inte för att du inte vill minnas det dagen efter. Men jag ska lägga in bilder och skriva mer om kvällen i hela drag sen. Nu ska jag duscha och kolla upp vad som händer ikväll.

/Leona

Mr Dwyer

Igår, det var torsdag och det var karaoke kväll på o'dwyers men ingen ville gå ut för vi ska gå ut idag. Men det hindrade inte mig från att åka in. Jag vägrade att bara sitta hemma för det är så otroligt tråkigt så jag bestämde mig för att åka och säga hej till Harry som jobbar på O'ds han måste vara väldens sötaste gubbe haha. Så jag begav mig mot stationen efter Angelicas omtanke och orkade inte stressa så jag gick in på banken och tog ut pengar innan jag åkte. Men precis när jag har parkerat min cykel så kommer det där jävla tåget och jag vägrade springa så jag gick lungt och sansat och eftersom klockan var efter tio så gick inte tågen mer än en gång i halvtimmen. GAAH så jag skulle få vänta 28 min enligt tidtabellen. Då började det bli lite läskigt men jag tog nästa tåg åt andra hållet och hoppade av i Langen där nästa tåg in till stan skulle gå ifrån. Då slapp jag vänta lika länge i allafall.

När jag kom till O'ds vid 22.40 så frågade jag Eric var Harry var för jag såg han inte. De visste inte heller och han trodde att han skulle komma till elva. Så jag köpte en apfelwein och väntade. Klockan elva så kom Eric och sa att Harry skulle bli försenad men han skulle konmma snart och 23.15 kom han äntligen! Jag beställde en Captain n Coke med citron som jag vill ha den och Eric sprang och letade Citron men han hittade ingen. Så jag fick min Captain med lime istället gratis för att han inte ville förolämpa mig haha. Jag pratade lite med Harry och bad om ursäkt för att jag inte kom förra fredagen och pratade ganska mycket med Eric. Sen träffade jag en annan stammistjej som är tysk (vad hon heter minns jag inte) men hon hade sagt upp sig från sitt "skitjobb" som hon sa och firade.
Sedan introducerade Harry mig för Tony som var väldigt stolt att han har hade blivit tillfrågad att göra en av rösterna till blindmuseumet här i frankfurt. Sedan fick jag veta att det var Tony Dwyer som hade skapat O'dwyers och vad glad jag blev :D. Vi pratade en del och sedan var han tvungen att åka till en annan pub han ägde i Neu Isenburg.
Jag klagade på Harry att de inte hade någon citron och även fast Eric redan hade letat det så var han fast besluten att hitta en. Eftersom jag kännde mig säker på att det inte fanns någon så sa jag att jag skulle sjunga om han hittade en. Det gjorde han och jag fick en extra fin Captain and coke, jag ångrade mitt löfte djupt och efter att jag hade börjat smutta på drinken som Tony bjudit mig på så bestämde jag mig för att kolla upp sångregistret. Det stod en annan tjej där och hon började prata med mig på engelska, det visade sig att hon var från philadelphia, USA. Vi bestämde oss för att vi skulle sjunga en låt tillsammans och tyvärr så blev det Britney Spears - Toxic. Toxic är en av de två bra låtar Brittan har gjort enligt mig och så, MEN den är aldeles för hög för mig, och hon erkännde att den var det för henne också. Hon introducerade mig för hennes vän Abraham, jag trodde de reste tillsammans men de hade precis träffats och han kom från Los Angeles. Vi skulle sjunga en till låt tillsammans men missade vårat upprop så ca 5 fulla killar stod på scen när vi missat halva låten, vi kastade oss upp och började sjunga vi också. Mitt nya halsband gick sönder :( men det ska jag nog kunna laga.  Det visade sig att det var galet mycket folk från samma hostel som Kristin och Abraham och det var några britter men mest amerikaner. De var jätte trevliga allihopa och de frågade om jag skulle följa med på nästa ställe. Men jag hade frågat Harry om han kunde skjutsa hem mig för Toxic gjorde att jag missade mitt sista tåg hem haha. (Även att Eric filmade HELA skiten)
Så jag satt kvar i baren när de hade gått och insåg att jag inte hade tagit Kristins namn och rusade ut för vi var ju tvungna att facebooka!
Men jag satt där och drack en till Captain och hade väldigt trevligt (bortsett från en jätte full fransman och en lika full tysk/irländare) Simon tittade förbi och de hade gissartävling på min ålder men de var mest dumma haha. Simon kom och tittade förbi, försvann lika snabbt och kom tillbaka igen som han blev framtrollad ur en låda. Matt berättade att han skulle raka av halva skägget (på vänster sida) för att det skulle betyda tur för någon match, och det börjades dricka shottar lite här och lite där. Jag träffade också en kille som hette Christian, en ganska snygg kille med dreads och snakebites. Han var... läskigt lik Tom Kaulitz när han hade sina dreads kvar. Samma stil och allting, bara att "Chrisi" hade två piercingar i läppen. Chrisi som han sa att han kallades, gud vad jag skrattade jag berättade att det var det mest bögiga smeknamnet jag hört. Sen drog vi allihopa där ifrån, tror vi tappade Irländaren, Matt och Chrisi på vägen så vi fortsatte vidare. Jag och Harry hittade hem till mig helt otroligt och jag var så jääävla kissnödig jag var tvungen att åka hem på en gång istället för att hämta cykeln på stationen.

Harry och Eric



Harry!



Jag, Harry och Tony Dwyer



Nej nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll blir det utgång.

/Leona

Ny mus!

Till datorn alltså, inte direkt så man kan köpa sig en ny snippa på Rewe. Köpte också en liten förvarings byrå i miniatyr! Önskade jag hade köpt två för jag insåg att jag behöver minst en för att kunna förvara allt smink i. Det blev också ett nytt läppstift och två nagelack. Så nu blir det att måla naglarna till Grey's MM we love it! Sen blir det sova för hela slanten. Om jag itne får för mig att spela lite sims nu när jag har en mus. Insåg igår att det var totalt värdelöst att försöka utan.

/Leona

För att jag hatar att kliva upp tidigt

Men jag hatar ännumer att inte kliva upp och göra något av förmiddagen. Jag hade ändå vaknat av Henriks bankande i trappen när han tar sig ner, att en sån lätt kille kan låta så mycket.
Nu ska jag bege mig in till stan för att gå på frukostklubben! Men jag kanske ska ta på mig kläder innan, vet inte om svenskar är så förtjusta i nudism när de äter frukost.

/Leona

VHS

Volkhochschule där jag ska göra mina tyskakurser är det tänkt. Har tänkt att åka dit nu i två veckor men igårkväll fick jag något ryck och tänkte åka dit på kvällen bara för att se så jag hittade dit. De öppnar nämligen 10:00 och jag börjar 11:30. Och det är ju minst 15 minuter med min helt FUCKED UP cykel.
När jag vaknade i morse vid 08.50 så gick jag och duscha (och spolade ner en till spindel) och gjorde mig klar, tyckte det lät som om det hade regnat - ni vet när det droppar på bladen och är rätt så tyst. Men när jag kom upp så upptäckte jag att det fortfarande regnade, jag stod och stirrade i säkert 5 min och tänkte på mina alternativ - antingen stannar jag hemma eller så åker jag och blir jätte blöt. Sen började det regna ÄNNUMER. Inte som min monsunfilm kanske men fortfarande mycket. Ringde B och frågade vad hon tyckte och hon tyckte att jag skulle åka iallafall. Jag lånade B's smaragdgröna regnkappa och cyklade tappert iväg, mina jeans blev alldeles blöta på låren huga.
Väl där känner jag mig svimfärdig och kan knappt andas, ansiktet var rött och svullet kännde jag men det sket jag i(det hade ju itne varit så ansträngande att åka dit kvällen innan). Så jag fick veta var jag skulle och träffade en annan au pair och hennes au pair mamma. De skulle också dit och göra testet. Det var tre trappor upp och trappor var väl verkligen inte den bästa idén. Men det var bara att gå, och väl där så fick Dolphin (den andra tejen) prata med en tant som frågade bara hur länge hon varit här och sen hur länge hon har lärt sig tyska. Sen sa hon att hon skulle gå i E1 även fast hon redan gått E1 och fått betyg i kursen. Det var itne alls som jag tänkt mig, jag trodde man skulle få göra ett test på papper? Men nej, så jag sa till mamman att jag inte visste om jag skulle gå i Dreieich eller om jag skulle gå i Langen eller Frankfurt. Så jag blev aldrig utfrågad. Jag vill göra ett riktigt test.

Aja, de frågade om jag ville ha skjuts hem och det ville jag verkligen för det bara snurrade i huvudet på mig. Hon frågade flera gånger om jag mådde bra och hon måste väl ha sett att jag inte gjorde det. Men jag tog mig hem helskinnad och fick sitta fem minuter innan det var dags att ta Annikas regnjacka och cykla vidare. Jag är jätte trött och vill bara sova. Men jag ska nog in en sväng på stan ikväll. Okrar inte sitta här bara, inte i mitt tillstånd.


/Leona

Aupair träff

Japp, idag var första aupairträffen och det var väldigt trevligt. Det pratades mest om Svenska kyrkas verksamhet här i Frankfurt och så. Vi var väl ungefär 12 st tror jag, två tjejer från Finland och en tjej från Norge var också med. Jätte kul! Det var rätt så skönt att se att man inte sitter själv i denhär båten, jag har ju Angie och Yvvs men de har ju ändå bott här ett bra tag, Angie 2 år och 4 mån och Yvvs i 1 år. Så jag är inte heeeelt ensam men det är ju erfarna och det är inte jag.
Jag kom hem vid halv elva från aupairträffen och har sedan dess spelat Plants vs. Zombies! gotta LOVE that game. Gud jag förstår inte att ett strategispel kan vara så kul, men det är det. Funderar starkt på att köpa det för jag kommer inte få spela det något mer.

Igår var jag också i stan och jag gick äntligen in på Hollister Co. Det är ALLTID kö för att få komma in där och jag har verkligen inte orkat stå i den kön. Plus att det är väldigt mörkt där inne så men kan inte kika in och se va de har för kläder. Det visade sig vara en butikskedja från södra Califonien. Såhär lyder det på google "Hollister is the original Southern California lifestyle brand, laidback and effortlessly cool, Hollister brings Southern California.

Sen hittar man ingenting mer om den texten. Och nu blev min text konstig, man ska aldrig kopiera saker från internet.


Jag insåg att det var ett snäppet dyrare butik och jag hittade nästan bara mjukiskläder, och skjortor, sååå mycket skjortor. Jag köpte en själv och ett linne med lite påsydda pärlor, det blev 62€ ajsiken Leona du som skulle spara. Ja men jag pratade med en galet snygg tysk som helt klart var på top 5 listan. Alla som jobbar på Hollister är snygga, de har alltid två stycken som står i dörren, killarna står i badshorts och flipflop och tjejerna i linne och kjol. dock står det nästan alltid killar där, alla med magrutor såklart. Här är iallafall skjortan jag köpte!


(Klicka för förstoring)

Första bilden är från igår och den andra från idag. Jag älskar iallafall min skjorta. Den är helmysig! I "skogshuggar skjortstyg" om någon förstår vad jag menar, lite tjockare och lite mer tålig.

Men nu är jag sjukt trött och ska sova lite innan den nya arbetsveckan börjar.

/Leona

Sovmorgon

Gud så härligt. Iofs har jag sovmorgon på helgerna, men jag kliver oftast upp på lördagarna för att jag vill åka tidigt in till stan, och på söndagar blir jag väckt vid 9 tiden av att det skriks och bråkas där uppe. Men nu i helgen när barnen och B är uppe i Sverige så är det så tyst i dethär stora huset, FAN VA SKÖNT säger jag. Nej jag ska chilla lite till och sen ska jag springa och duscha för att åka till stan!

/Leona

Sen kväll, eller sen morgon?

Kvällen har ju varit... one of an kind.
Jag träffar först Carl Philip och Annika på ett kafé vid Hauptwache och sedan rullar folket in Yvvs och Angie ofc!. Vi pratade och det dracks öl och vin. Vid elva tiden åker vi till stammishänget såklart - O'd! Det är karaokenight så även fast jag inte sjöng så mycket blev det en del sjungande. Jag träffade en snygg idiot som heter Tobi från Australien. Gud va jag skrattade åt hans dialekt. Och  Jag hade i vilket fall väldigt trevligt och var aldeles lagom, men när klockan blev dags-att-gå-om-du-ska-ta-sista-Sbahn-hem dags så kännde jag inte alls för det så det blev att jag ställde in mig på att ta en taxi hem när de tappra bartendrarna speciellt Harry som var kvar med oss tills vi bestämde oss att gå vid aldeles för sent.

När jag och Angie skulle gå så var klockan inte mindre än fem och Angie var fast besluten om att vi skulle hitta en öppen bar och sitta där tills S-bahn och hennes U-bahn började gå. Men såklart så hittade vi inte någon, men vi hittade en grupp.. kanske inte spanjorer men de hade spanska som modersmål och pratade tyska, det var så jävla RANDOM och de ville att vi skulle sitta och sjunga med dom. HAHA det gjorde vi också och sen försökte vi komma på någon svensk låt att sjunga för dem men vi kom inte på någon som båda kunde, men Angie kunde allt för många Carola låtar haha. Efter en kort tid insåg vi att de var ganska udda och Angie sagt ungefär 5 gånger att hon inte tar ansvar för detta för hon hade aldrig gjort det så gick vi. Sen sa hon minst lika många gånger -VAR FAN ÄR VI?! Men vi hittade oss tillbaka till Konstablerwache (Konsti) för hon var fast besluten att gå på donken. När vi va på konsti var klockan 6 och våra tåg hade börjat gå. Men donken hade ingen mat, istället vi blev förföljda av två killar, en "turk" med JÄVLIGT noppade ögonbryn, det var... en tjejs ögonbryn och sen en mer normal kille. Vi gick ner på Konsti och skulle hitta MAT aka FRUKOST och hittade ett bageri som var öppet. Det blev macka med salami för mig och ost för Angie, men konstigt nog så när jag mumsade på min macka på S-bahn hem så var det ost på den och inte salami.
ANGIE GE MIG MIN SALAMI!
Jag kom hem vid 06.40 och hela familjen var på G för jobb och skola. Jag skulle egentligen till VHS för att göra mitt tyska kunskapstest men de hade inte öppet på fredagar (tack och lov). Så jag sov tre timmar, bad Carl Philip ringa och väcka mig för han var den enda som skulle upp på morgonen och ställde 3 alarm. Jag klev upp och jag hämtade Annika och nu ligger jag här och ska duscha, städa och åka in till stan för att kolla in Kappan jag hittade som var SÅ underbar. Det blir nog att jag stannar hemma ikväll även fast jag sa till Harry att jag skulle komma förbi O'd för ett glas, men det får nog bli film och cola ikväll.

/Leona

Bilder från helgen!

I lördags gick jag, Angie och Yvvs på Mantis (tror det heter så) Och vi betalade 10 euro i inträde. FU säger jag, men fick se en riktigt läcker bartender med världens mest oseriösa namn så det var värt det ;)

Yvvs och Angie på Mantis!



Jag åkte hem med sista S-bahn den kvällen, men brudarna fortsatte och det blev flippat vad jag har hört ;)

På söndagen åkte vi in till stan för att titta på C Ps band Black Gloves spela, de var awesome såklart, även fast deras vanliga trummis var bortrest, deras reserv var sjuk och killen som de repat med EN dag så var de väldigt bra. Trummisen gjorde ett bra jobb helt klart, och resten också såklart.

Black Gloves


Fängelset

Vaken efter en awesome kväll igår. Vi skulle träffa Annika på något ställe för hon fyllde år, det visade sig att vi kom dit före henne och byggnaden det var i var diskuterbar... det var ett gammalt fängelse. Vi stod och väntade utanför för det var verkligen inte så att det känndes som man passade in. Vi stod ute i 40 min innan vi bestämde att vi skulle gå in med Marie och Krystian utan att vänta på Annika utanför för att hon inte hade dykt upp. Det var ganska fullt i korridoren och baren nere bestod av två bord som bar, ett kylskåp och en jävla massa backar. Det fanns bara Apfelwein och öl att dricka. Men inga sura miner, dock var jag verkligen rädd för att gå på toaletten, det fanns två unisex toaletter och den första jag var på var fräschare än lokalerna i övrigt. Dock var den totalt nerkluddad i graffiti. Den andra jag var på hade ingen toaring och även fast jag hade stått på den andra så var det mycket nödvändigare där. Haha, och dansgolvet var ett bord, en dj, och en lokal i källaren brevid rummet med baren. Folk rökte överallt och stället bara skrek urflippat. Men de jag pratade med var jätte trevliga och även fast jag aldrig hade gått in där själv var det riktigt roligt.

Varför jag är vaken såhär tidigt är för att jag ska på Café men vi får väl se om det blir av. Har varit vaken en timme nu iallafall och jag känner mig riktigt duktig!

/Leona

Awesome

Väldigt glad att jag är jag idag, imorgon blir det att kliva upp tidigt, för jag ska på café! <3

/Leona

RSS 2.0