Snö

Det är söndag, igår somnade jag runt 21 för att jag va så trött. Vaknade igen klockan 2 och var vaken till 8. nu är klockan 13 och jag har precis ätit lunch till Grey's anatomy. I onsdags åkte jag till Dorotea. Det var jätte trevligt, jag var nervös innan jag åkte dit och lika glad hela vistelsen. Nu är det jobbigt, jag vet inte riktigt varför det är jobbigt det bara är så. Men jag vet att jag måste klara av det, jag minns smärtan och den måste ju försvinna någon gång. Jag längtas tills det blir bättre på heltid.

Det snöar ute, för tredje dagen i rad i Kramfors snöar det. Det är mycket snö och graderna sjunker. Dock känns det fortfarande som sommar ute när man fåt gå i minst dubbelt så kallt till jobbet en blåsig morgon 06.45. Men jag börjar bli lite less på snön, okej det där var en fet lögn, jag börjar bli less på att det SNÖAR.

Jag har min perfekta julafton framför mig - Ungefär -5-10°, det ska vara lätt snöfall och aldeles tyst på gatorna. Hela familjen ska vara samlad och det ska finnas så mycket revbensspjäll och vårrullar att man knappt kan stå efter. Sen ska alla se på julfilm tillsammans som INTE är kan du vissla johanna. Men pearl harbour. Alla ska sitta och prata och ha trevligt hela kvällen in på småtimmarna och äta allt julgodis som finns. Sedan försvinner en efter en för att gå och sussa och anders somnar utan att snarka. Sedan ska jag få lägga mig brevid dig och somna så trött som jag är i världens bästa armar, och känna att denna dag är fullbordad.

/Leona

OMFG WHAT JUST HAPPENED?




Yes indeed, this might all be a bit confusing. Men för er som inte vet det så är jag hemma i SVERIGE igen. Hur det hände? Tja jag kan förklara att jag inte trivdes i familjen så det blev ett kort slut, har bara inte orkat skriva någonting om det. Så just nu så är jag hemma i Kramfors, denna lilla by i Norrland som är min hemstad. Det verkar som jag inte är här aldeles för länge dock, det er ut som jag kommer flytta till NORGE med kära vän Synøve och hennes vän Iris. Vi kommer i så fall flytta ihop i en 4a i Oslo rätt så centralt. Var vet vi inte än vi alla har enats om att det är tidigt att leta lägenhet reda utan att vi ska fokusera på jobb. Men det är dyrt att bo där, vi kommer betala ca 15 000 kr/Mån för en lägenhet, + deposition som är = 3 månadshyror. WHAT A KILLER! Det är inte så i Sverige men man får väl vänja sig.
Jag vet inte riktigt vad ni vill höra, men jag saknar alla mina vänner och bekanta i Frankfurt, aldeles för många har redan flyttat från kramfors så det är inte det roligaste stället att vara på just nu. Men syster kommer ju hit mer permanent snart :) It will soon be like old times <3 Imorgon ska jag festa för första gången på 16 dagar. Det måste ha varit rekort, jag skulle ha festat minst fyra gånger på den tiden i frankfurt. Men livet är hårt som arbetssökande. Dock så har jag fått extra jobb fre-sön nästa helg vilket känns UNDERBART. Ingenting går upp mot lite jobb när man är pankare än lusen. Även om det dröjer 1,5månad innan jag får dem. Men jag fokuserar på att tjäna pengar inför norge nu, jag klarar inte av att sitta här. Det finns ju ingenting att göra :(

Ha det bra alla, lovar att det inte ska ta ca en månad innan jag skriver igen. ♥

/Leona


RSS 2.0