061110 Dålig update

Ja, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, FÖRLÅT. Men jag har varit ute tre dagar nu och det kanske blir en 4e också. vi får se. Jag var iallafall i Neu isenburg idag och köpte lite trevliga saker, till exempel ett jätte fint nagelack som jag skulle kalla "dirt brown" Låter inte så fint, men det är en riktigt härlig färg nära mulvad. ska måla ett lager till sen blir det att hoppa in i duschen. Ska sminka upp mig även om jag inte ska ut ikväll, jag hittade nämligen och... äntligen en GEL EYELINER!! Det är en eyeliner i burk som  man aplicerar med en eyeliner pencel, dock fanns det inte svart utan bara "back with pink sparkle" Det var bra nog för mig och det var så värt 9 euro! Även fast jag inte provat den än. Men Müller är absolut en av mina favorit butiker (tillsammans med DM i toppen).

Okej update - kommer nog gå ut iallafall, jag är så otroligt danssugen! Odeons 12 års firande har verkligen gett tillbaka suget för att dansa!

/Leona

031110

Det blev inte harry potter igår, det blev sims.

Idag blev det livat när Henrik kom hem. Jag hade ju undrat vad barnen ätit om det inte varit jag som gett dom maten... vad var det med osten egentligen?
Sa åt annika 1000 gånger att skärper du dig inte får du gå upp på ditt rum. Till slut fick jag nog och bar upp henne, hon börjat tok grina. När hon väl lugnat ner sig så kom hon ner och jag bad henne ta undan den tomma yoghurtförpackningen som hon hade ätit ur.
Då sa hon "du bestämmer inte här"
Jag: "Jo det gör jag visst tills dina förälldrar kommer hem"
Då blev hon skitsur och sa att hon var påväg att börja gråta och det gjorde hon också. Sen tog hon undan sin förpackning och sa att hon va arg för att hon inte fick se på film - dom får i princip aldrig se på film på dagarna. Vad är problemet?

Jag vill åka hem, jag saknar min mamma nu. Och skitdåliga svenska underhållningsprogram + den där två brittiska programmen "en plats i solen" och ... "nytt läge??" jag vet itne vad den heter men jag älskar se på när folk köper hus. Kanske borde bli mäklare?

/Leona

021110

Eftersom jag inte börjat förens 13.15 imorgon ska jag springa på edeka nu och köpa brezels och tjocka mig till harry potter i kväll!

/Leona

RSS 2.0