ENSAM HEMMA

Så vad gör man när man är ensam hemma hos sin pojkvän? Tja du det är en bra fråga. Igår lyckades jag sova till tolv men inte idag. Det betyder att jag har två timmar extra att döda. Kanske bära ner lite koppar från kaffenarkomanens rum kanske. Jag tog ju med min dator eftersom jag visste att jag skulle spendera en del tid själv både på torsdag och fredag men nu visade det sig ju att han ska jobba kväll i helgen och kommer vara borta från mig 10 timmar extra per dag. Inte okej säger jag! Men det är väl bara att gilla läget. Om jag inte hade börjat spela wow igen så hade jag nog klättrat på väggarna eftersom jag inte får spela Assasin Creed på boxet eftersom nörden själv håller på att klara ut det! AUUUGH.
Morgondagen hade jag iallafall bestämt mig för att ägna åt min speciallitet, baka. Och laga mat, något som jag aldrig lagat förut. Det blir Krämbullar. Och till middag hade jag tänkt att göra fläskfille i kantarellsås med smörslungad sparris och hasselbackspotatis. På söndag blir det bakpotatis med en familjeröra till. Inte helt fel helgsmat måste jag säga själv, om jag nu lyckas laga detta, det är ju en annan femma.

over and out!

/Leona

JEANS



TITTA BARA VA UNDERBART! har inte använt dehär jeansen på kanske 1,5 år. Har nog glömt hur mycket jag älskar dom! Har inte haft dem för att jag inte har kunnat haft dem utan för att jag konstant använt endast leggins. Leggins är helt underbart men jeans, det är bara perfekt. Speciellt dessa underbara i storleken S från bikbok. Har aldrig tyckt om billiga jeans men om de sitter såhär bra i storlek S och man syr in dem från knäna och neråt så är det underbart. I LOVE them! Förresten så är ägaren till dessa jeans officiellt inte singel längre. (hur officiellt då är frågan)
Men en till sak som har hänt är att jag har tappat bort min bebis, min älskling, när jag var och tränade igår = MIN SMINKVÄSKA ;( mitt liv suger eller vadå? är det tacken för att man försöker hålla kroppen i form? /Cry. Men jag ska ju gå och träna idag också så jag hade tänkt att jag kanske får tillbaka den då! För vem vill egentligen använda någon annans smink? Alla vet ju att man kan få ögoninflamationer och shit om man får in främmande bakterier i ögonen.

/Leona

UNDER 60

Imorse är jag 4,9kg lättare sen jag kom hem från Tyskland. Hur skönt är inte det? KÄNNS TOTALT underbart! Detta betyder att jag har gått ner ungefär 1,5kg mer än det jag gick upp. Mitt mål var att nå vikten som jag hade när jag tränade som mest, 58kg. Men jag funderar på om det verkligen är tillräckligt. Kanske borde jag gå ner till 55kg, eller 56kg. Jag vet inte än. Kanske skulle jag gå ner först och sedan försöka bygga muskler och försöka finslipa kroppen. Jag är sjukt trött på mina lår. Det märks på magen, armarna och höfterna att jag har gått ner, ja till och med på rumpan. Men inte ett skit på låren. DE ÄR ENORMA! Eller så kanske det är för att jag ser dem som två gigantiska ufon som jag inte märker någon skillnad, viss skillnad är det väl men itne alls i samma utsträckning som med resten av kroppen.
Frustrerande och det är det jag drömmer om som mest, mindre lår. Vi får se hur detta går.

RSS 2.0