EBAY

Idag har jag shoppat, STORSHOPPAT! Jag har köpt; 18 flaskor (små flaskor) kulor till naglarna i olika färger, 10 burkar glitter till naglarna (olika färger), 10 rullar nagel deco tape i olika färger, 7 hjul med nageldekorationer med 12 fack i varje. Ett av hjulen innehåller rhinestones som är hjärtformade, hela 1200 st! De andra innehåller "ögformade", metall fjärilar, platta pälor, firmo figurer, runda rhinestones, och en hel del andra. 2 förpackningar space beads, á 100/styck.
En hel del saker. MEN jag betalade endast 87kr. Helt omöjligt om du går på stan i sverige vill jag lova. Men nu köpte jag ju allt på eBay! För space beadsen betalade jag endast 2.07kr för båda paketen tillsammans. Ganska najs om du frågar mig!
Så nu har jag en spännande månad framför mig när jag väntar på mina paket, sju paket som ska  fraktas från asien, så det kommer ju ta sin lilla tid. Förra gången väntade jag över en månad på min ögonskuggspalett. Vi får hoppas att det iallafall tar lite mindre tid denhär gången :)


MYV

Miyavi, för många år sedan förändrade du mitt liv för evigt. Du öppnade en helt ny värld för mig, som fick mig att drömma om nya saker. Att se dig live är bland de allra bästa saker som hänt mig i hela mitt liv, vi snackar topp 5. Jag önskar jag kunde ha sett dig 2009 också. Men saker går inte alltid som man vill. Jag hoppas dock att jag än dag ska få se dig på din hemma plan, eftersom jag redan sett dig på min.
Det du gör är mer än musik, så fort jag går på konsert tänker jag tillbaka på Miyavi konserten på Tyrol, jag köade i minst 10 timmar och blir nostalgisk av all den förväntad den dagen innebar, det var så underbart.
Jag hoppas verkligen jag får se dig igen, för varje gång jag får se ett liveband så fyller den mig med glädje, men det är inte alls den glädje du gav mig den första juli 2008. Det var magiskt. Du är underbar, jag älskar vad du gör, sluta aldrig leva och sluta aldrig drömma. Det är vad du får mig att göra.

ÄLSKADE


Imorgon åker jag hem till min sambo, gud va jag har saknat dig denhär veckan. Oslo må vara vackert, men det finns inte ord för att beskriva känslan av att få komma hem till dig. Du är helt underbar.

RSS 2.0