CHUCK!

Helt underbart, lördagkväll och jag sitter och avnjuter flertalet avsnitt av Chuck säsong 3 med cola, chilinötter (asstarka) och godis (som jag inte är sugen på så de blir orört). Ganska skönt med en laptop för man kan ha den i sängen, kan man bli latare? Sen har jag en jättebra kylare som jag fick i julklapp förra året. Den är SUPER. Älskar den, ända jobbiga är att den fortsätter snurra även fast jag sätter datorn i vänteläge, (ännu mer ilandsproblem) varför ska det vara så irriterande att dra ut en usb-sladd?

Och bilden här nedan, skåda mina vänner är min bakdel. Japp ni såg rätt, min rumpa! Med ett stort fett och väldigt fult blåmärke. Hur får man ett sådant blåmärke? Jo man tänkte gå ner för trapporna en söndagseftermiddag och ramlar nerför halva trappan, jag menar det går ju så mycket fortare om man sätter sig på rumpan. Dock var det ju lite oplanerat. Jag minns att när jag var liten var det ju så grymt roligt att sätta sig på rumpan i trappen och kana ner i en anständig takt så man inte blir slagen till sveriges flaggas färg men jag tänkte ju bara återuppliva lite barndomsminnen och vara lite patriotisk på kuppen, två flugor i en smäll!! Bilden är tagen idag, vilket betyder att blåmärket är 6 dagar gammalt. Känns som om jag kommer få gå runt minst 6 dagar till för att det ska försvinna.
Så nu när ni har fått beskåda min vackra sverigeprydda bakdel ska jag återgåt till min lover Chuck Bartovski, eller Carmichael, Charles Carmichael som han också kallas ;)



/Leona

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0